Complexul beneficiază de un concept architectural modern cu o structură și funcțiuni complexe, oferind 131 de apartamente spațioase, împărțite pe 13 nivele. Tot odată la subsolul cladirii sunt prevăzute  de 112 parcări pentru confortul masinii tale si un numar de 88 spatii depozitare .

Corpul C – Armonia Titan va fi construit pe un teren in suprafata totala de 890.32 mp cu urmatorii indicatori urbanistici: POT =45%, CUT=1.3 cladire cu regim de inaltime 2S+P+12E+13Er+Et.th.
 • Locuri de parcare exterioare : 28 buc
 • Locuri de parcare subteran : 112 buc
 • Boxe depozitare subteran: 88 buc
 • DCIM100MEDIADJI_0011.JPG
  detailing3 hovericon

  Constructia

  fundatie
  detailing3 hovericon

  Fundatia

  pacare
  detailing3 hovericon

  Subsolul si parcarea

  DCIM100MEDIADJI_0050.JPG
  detailing3 hovericon

  Proiectul „Corp C”

  Subsolul, spatii pentru parcare

  Subsolul este hidroizolat, are o parcare de locuri, adapost aparare civila 729 persoane, si, de asemenea, spatii tehnice pentru a asigura necesitatile locatarilor imobilului:, tablou electric general, rezervor de apa pentru protectia impotriva incendiilor. Pardoseala subsolului va fi acoperita cu un strat de beton rezistent la uzura, ceea ce confera parcarii un aspect estetic placut. Subsolul va fi dotat cu sistem de ventilatie mecanica pentru evacuarea monoxidului de carbon si a fumului in cazul unui incendiu, sas-uri presurizate pentru a preveni raspandirea unui eventual incendiu, iluminat de siguranta.

  Comunitate
  & spatiu personal

  Gaseste-ti oaza de liniste chiar in confortul propriei locuinte